10 نکته طلایی برای اینکه معمار موفقی  شویم!

تاریخ درج: 1399/01/20

 

10 نکته طلایی برای اینکه معمار موفقی  شویم!

 

اسکیس

 

1.اسکیس! با دست رسم کنید می دانیم که میزهای کامپیوتر روز به روز  کوچکتر می شوند و احتمالا فضای کافی برای ترسیم ندارید اما نیاز است این کار را انجام دهید. این یک مهارت ارتباطی اساسی است. جان گرسکو به عنوان یک معمار، طراح و یک لیدر فنی از نکات طلایی موفقیتش در معماری می گوید: این کاری است که من همیشه سعی می کنم انجام دهم. ترسیم اسرارآمیزترین روش برای بیان ایده است. من در جلساتی با کارفرمایان بوده ام و همكارانی را دیده ام که سعی داشتند از طرح های خود دفاع کنند. همه افراد از مشتری گرفته تا مدیران ساخت و ساز تا پیمانکاران فرعی انتظار دارند که ما در ترسیم دستی مهارت و تخصص داشته باشیم و به بهترین نحو آن را انجام دهیم، بنابراین اجازه دهید این انتظار آنها را پاسخ دهیم!


ارتباطات معماری

 

2. ارتباط خود را با دنیای آکادمیک قطع نکنید. با دانشجویان معماری همراه باشید و سعی کنید پروژه های مشترک با آنها داشته باشید. آنها نسل های آینده معماری هستند و بعضا بسیار با استعداد هستند و ذهن خلاقی دارند. در گروه ها و کنگره ها و مسابقات معماری شرکت کنید و خود را بروز و آپدیت نگه دارید.


انتقاد

 

3.انتقادات همیشه هستند سعی کنید آنها را گوش کنید اما هرگز خود را نبازید و کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. انتقاد کردن را هم یاد بگیرید چرا که ممکن است به عنوان معمار از شما خواسته شود در مقام منتقد باشید. اما بیاموزید در این راه به کسی توهین نکنید پیشنهادات خود را مطرح کنید و نقدهایی کنید که باعث تقویت افراد شود.


بخوانید

 

4. بخوانید. هم مجلات فنی و هم مجلات طراحی را بخوانید، با خواند محتوای هر کدام از آنها شما از دیگر رقبای خود قوی تر خواهید بود. اگر مجلات طراحی را نمی خوانید، آنها را ورق بزنید و مابقی را به ضمیر ناخودآگاهتان بسپارید! اما نشریات فنی را بخوانید و اطلاعات خود را از نظر فنی و اجرایی بالا ببرید. داشتن اطلاعات فنی برای یک معمار بسیار حائز اهیت است. بطور کلی مطالعه خود را بالا ببرید. داشتن اطلاعات عمومی بالا دید بسیار خوبی برای طراحی به شما می دهد.


بازدید پروژه

 

5- از دفتر خارج شوید. از سایت و محل ساخت بازدید کنید. حضور در محل پروژه بسیار به شما کمک می کنید. طرح ها و آثار شما تبدیل به واقعیت شده است! و اینجاست که از معماری خود لذت می برید. و با مشکلات چالش های طرح روبرو می شوید. این مساله دید شما را در طراحی های بعدی دقیق تر خواهد کرد.


گوش کنید

 

6. گوش کنید. بسیاز از معماران می گویند "ساختمان من ..." این ساختمان شما نیست ، مگر اینکه شما مالک آن باشید. ما همچنان در مقام  ارائه دهنده خدمات هستیم و نمی توانیم مفتخر باشیم که پروژه ها "مال ما" هستند. معماران موفق به مشتریان گوش فرا می دهند و می توانند نیازهای کاربران را حس کنند.


مشورت کنید

 

7. با مشاوران و همکاران خود مشورت کنید. از آنها مشاوره بخواهید و فقط به این فکر نکنید که از آنها بخواهید کاری را برای شما انجام دهند. آنها تخصص دارند و می توانند کمک شایان توجهی به شما بکنند. ممکن است آنها ایده های خلاقانه ای داشته باشند و بخواهند با شما مطرح کنند.


سبک معماری 

 

8. سبک خود را در معماری پیدا کنید. معماری کپی کردن طرح های دیگران و یا جمع کردن ویژگی های جالب پروژه های مختلفی که در مجلات یا وبسایت ها میبینید نیست! معماران موفق داستان خود را در طراحی دارند و وقت و انرژی خود را با فکر کردن به اینکه مابقی معماران چه میکنند تلف نمی کنند. بیاد داشته باشید نوآوری یعنی حل مساله.


جسور باشید

 

9. جسور باشید. یک معمار باید توانایی و جسارت صحبت کردن و بیان کردن نظرات خود را داشته باشد شما باید این توانایی را بیاموزید تا از طرح های خود دفاع کنید بنابرین مهارت صحبت کردن را بیاموزید. نظرات ما بیش از آنچه فکر می کنیم اهمیت دارند. به یاد داشته باشید ما متخصص هستیم و حرفه ای ها یک جا نمی شینند و منفعل نیستند نظرات و بازخورد خود را در مورد مسائل مختلف بیان کنید، تخصص خود را به اشتراک بگذارید، به مشتریان خود مشاوره دهید و مشکلات آنها را برطرف کنید.


زندگی کنید

 

10- خارج از دفتر کارتان زندگی نرمال داشته باشید. فقط با معماران معاشرت نکنید. واقعیت این است که ما یک دسته عجیب و غریب هستیم! دنیایی خارج از کار وجود دارد. افق های خود را گسترش داده و از سایر حرفه ها ، مشاغل و افراد یاد بگیرید. اگر بخشی از جامعه نباشیم، چگونه قرار است برای جامعه ارزشمند باشیم؟

 

مقالات مشابه


هزینه تقریبی و رایج اپلای

هزینه تقریبی و رایج اپلای،آزادسازی مدرک،حساب بانکی،هزینه اپلای کلاس های زبان،هزینه آزمون های زبان،هزینه ترجمه مدارک و آزاد کردن مدرک دانشگاه،تمکن مالی،هزینه فی برای اپلای

جزئیات بیشتر